Legutóbbi híreink
Címkefelhő

LOMTALANÍTÁS 2018

Lomtalanítás Karancsberényben

2018. május 26-án pénteken

Kérjük, hogy készítsék össze feleslegessé vált holmijaikat és a szállítást megelőző napokban, legkésőbb 2018. május 25. péntek estig rakják ki házuk elé! A VGÜ-s autó minden utcában csak egyszer megy végig, ezért fontos, hogy ne aznap rakják ki a lomot. Háztartásonként max. 1 m3 lom elszállítására van lehetőség.

A lomtalanítás nem terjed ki:

- veszélyes,

- építési-bontási,

- állati eredetű,

- ipari-termelési eredetű hulladékok elszállítására!

Tegyünk közösen környezetünk tisztaságáért, fontosnak tartva, hogy ezek a hulladékok ne erdőbe, árokpartra, hanem megfelelően ártalmatlanításra kerüljenek!

További információk:

Polgármesteri Hivatal (32/449-333)


TÁJHÁZ

KARANCSLAPUJTŐ

Nyitvatartás: Hétköznap 08-14-óráig

Ettől eltérő időpont és csoportok látogatása esetén egyeztetés Slezák Erikánál az Idősek Napközi Klubjában(Plánka Ház) lehet.Az avar és kerti hulladékok nyílttéri égetésének szabályairól

 Karancsberény község Önkormányzatának Képviselő-testülete a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 42. §-a, az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében, valamint a környezet védelmének általános szabályairól szóló 1995. évi LIII. törvény 48. §. (4) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján az avar és kerti hulladékok nyílttéri égetésének szabályairól az alábbi rendeletet alkotja:

 


Helyi esélyegyenlőségi program

2014/10/16 Címkék: esélyegyenlőségi program, hep.

Ide kattintva letölthető a karancsberényi HEP, azaz a helyi esélyegyenlőségi program 2013-2018 közötti időszakra vonatkozó leírása.


Visszatekintés 2010-2014

2014/10/06 Címkék: video.


Megújult Karancsberény weboldala

2014/07/07 Címkék: Karancsberény, weboldal.

Örömmel értesítjük olvasóinkat, hogy településünk weboldala megújult. Reméljük az új felülettel és kibővített tartalommal minden kérdésre választ adunk.

A jövőben a weboldalon is közzétesszük a karancsberényi események fotóit, videóit, és természetesen az aktuális eseményekről, várható programokról is itt tájékoztatjuk Önöket!

Ha bármi kérdésük, kérésük van a weboldallal kapcsolatosan, kérjük írják meg ide kattintva!